over mij

Mijn naam is Kelly Vlaar en ik woon samen met mijn gezin in Ursem. Ik werk in de reguliere gezondheidszorg als Verpleegkundig Specialist (en Endoscopie verpleegkundige), waarbij ik patiënten met een chronische darmontstekingsziekte behandel zoals de Ziekte van Crohn en Colitis ulcerosa. Ik begeleid mensen vanaf het begin van een diagnose en tijdens het ziekteproces. Ik interpreteer klachten, onderzoeken en uitslagen en maak er een behandelplan bij. Hoewel medicijnen in de reguliere gezondheidszorg een grote rol spelen, komt er gelukkig steeds meer aandacht voor de rol van leefstijl. 

Wat ik doe

Kelly Vlaar, biedt gezondheidszorg voor jou, een combinatie van kennis en ervaring uit de Reguliere- en Orthomoleculaire gezondheidszorg

Kasper van der Meulen, Breathwork Biohacker level 1 (Ademwerk)
2023 - Heden

Evenwijs, Orthomoleculair Natuurgeneeskundig therapeut
2022 - Heden (Epifysiologie 1 behaald)

Evenwijs, Orthomoleculair voedingscoach
2021 – 2022; Diploma behaald

Mind Academy, NLP Practitioner (Neuro Linguïstisch Programmeren)
2022; Certificaat behaald

Hogeschool Leiden, Verpleegkundig Specialist (Master of Advanced Nursing Practice)
2018 – 2020; Diploma behaald

St. Antonius Academie, Endoscopie Verpleegkundige
2017 – 2018; Diploma behaald

Trainingsbureau Van Harte en Lingsma, Coaching in de praktijk
2016; Certificaat behaald

Hogeschool InHolland Amsterdam, HBO- Verpleegkunde (Duaal)
2009 – 2013; Diploma behaald

Gevolgde opleidingen

Waarom mijn eigen praktijk

De huidige reguliere gezondheidszorg is uit balans, er is weinig tijd en veelal worden klachten vanuit één specialisme behandeld aan de hand van wetenschappelijk opgestelde richtlijnen. De patiënt kan niet altijd worden genezen, gebruikt soms dagelijks medicijnen, blijft klachten ervaren of heeft last van bijwerkingen. Ook is de oorzaak niet altijd bekend van de klacht en worden daardoor alleen de symptomen aangepakt. Dit is waarom ik mijn praktijk ben gestart, om diegene te helpen die hier tegenaan lopen en de persoonlijke aanpak missen. In mijn praktijk ben ik er voor de mens in zijn/haar geheel, we gaan samen op zoek naar de oorzaak of naar verbetering van klachten op een persoonlijke en natuurlijke manier. De balans en verbinding tussen lichaam en geest herstellen én gebruiken. Het lichaam is slim, heeft tot op zekere hoogte een zelf herstellend vermogen en geeft ons signalen, we mogen er weer beter naar leren luisteren.